Новини

Палатката, която промени къмпингуването

Палатката, която промени къмпингуването

Красива природа, добра компания, хубаво време.... Какво липсва на това изречение – палатката, разбира се. Независимо дали сте заклети планинари или къмпингари, или просто обичате да прекарвате времето си извън напрежението в града, това е верният отговор за вас. Палатката е не просто средство за подслон, тя може да се превърне в уютно и комфортно място, предлагайки условия не по-лоши от хотел или поне планинска хижа. Естествено, разнообразието от модели е огромно и изборът не е никак, никак лесен. Обикновено знаем какво търсим, но нерядко се налага да правим компромиси – с обема и габаритите, с материята или дори с цвета. В резултат на което дори перфектната ваканция не е това, което трябва да бъде.

Всъщност, какво очакваме от нашата палатка. Да ни осигури сухо и топло място? Навярно, но това могат да ни дадат дори най-елементарните предложения. Да се разгъва бързо и с няколко движения? Нормално е, все пак ерата на тръбните конструкции с брезентови покривала е отдавна в миналото и за тези палатки можете да чуете само в семейните истории. Тогава къмпинг оборудването е включвало и метално канче, газов котлон и термос. Сега вече съвсем спокойно можем да имаме много по-големи изисквания към своята екипировка. Да видим обаче има ли продукт, който може да ги удовлетвори изцяло.

къмпинг куб поглед отвътре

В нашите представи палатката най - често е конструкция, подобна на иглу, която разпъваме за няколко минути, за да се вмъкнем на четири крака, влачейки раницата си. Или казано по друг начин: място да се срием от лошото време или да пренощуваме. Нима можем да искаме повече? Ама разбира се, че да. Особено след като разберем, че има палатка във формата на куб. Дори на къмпинг куб, съчетан с шатра. Преди да сте повдигнали вежди от учудване, нека ви разкажем история.

 

Лятото, някъде из последните диви места на южното черноморие. На мястото, обозначено за къмпингуване спира автомобил. Тя тича към водата, а Той вади два средно големи сака и едно навито на руло платнище. Само за броени минути в сянката на дърветата се издига конструкция, която представлява шатра с височина близо три метра. Дали това е достатъчен заслон от слънцето? Може би, но Той развива платнището и закачва горната му част към вече издигната шатра. Само с няколко ловки движения пред нас се появява истински „дом“ голяма врата и три прозореца, с външна подложка за обувки и дори вратичка за кучето. Всъщност да, забравихме за дружелюбния лабрадор, който споделя ентусиазма на своята господарка, подскачайки на брега, но и не пропуска да подуши съдържанието на саковете. Искате ли да знаете нещо – времето за разпъване на този къмпинг куб е почти същото, което отделихте за прочитането на този текст. Чудно, нали?

 

Южното Черноморие

 

Всъщност нашите герои се чувстват много, много по-добре от останалите къмпингуващи, защото разполагат с удобно и модерно място, което е далеч отвъд стандартните палатки. То е нов стандарт на почивка. Има толкова много малки, но жизнено необходими удобства като например три джоба с изходи за електричество, чиито ципове са проектирани специално да не допускат влияние на атмосферни условия. Или джобовете за лични аксесоари, допълнени с халки за окачване на багаж или къмпинг оборудване. Къмпинг куб E-Z UP ® е създаден така, че да ви осигури това, което търсите най-много: пространството! Високата врата, възможността за оптимално разположение на вещите ви и дори подложката пред вратата – всичко е проектирано с мисълта да се почувствате толкова удобно и уютно, сякаш сте в собствения си дом. А повярвайте ни, това няма да е никак трудно.

 палатката къмпинг куб - приложение ден и нощ

 

Лесно ли можете да разпънете тази палатка? Да, къмпинг кубът може да се опъне за броени минути от всеки. Инструкциите са повече от ясни, а самата процедура е съвсем елементарна – никакви специални умения, само добро настроение. И като казахме настроение, можете да комбинирате цветовете на куба и на шатрата според настроението си, фън шуй или хороскопа от последната страница на списанието. Разбира се, материалите на куба са от най-високо качество, предпазвайки ви от влага, вода, вятър, прах, слънце и дори пожар. Може би ни липсва само гръмоотвод, но наистина работим по въпроса.

 

Вижте колко лесно се разпъва

Къмпинг Куб - По-добрата палатка

 

Къмпинг куб E-Z UP е новото поколение палатка и ще бъде вашето отлично решение за почивката на море и планина. Вече ще се наслаждавате напълно на красотата на природата, без да губите от предимствата на дома. Можете да избирате да опънете дори само шатрата през деня, като за броени секунди след това към нея ще издигнете и куба. Монтажът е бърз и лесен, всичко става за минута. За сметка на удоволствието, което ви предлагаме, и което сме сигурни, че ще бъде дълги, дълги часове.

 

 


Контакти

Александър Скерлев - мениджър
Свържете се с един клик:
0899-818-201
За поръчки и други въпроси:
офис: 0988-778-913
e-mail: [email protected]
значка за 100 процента клиентска удовлетвореност